Retourbeleid

Ons RetourbeleidRUILINGEN EN RETOUREN
In verband met de Hygiëne Wetgeving, zijn ondergoed/ lingerie/ harnassen uitgesloten van retourneren. Meet daarom goed je maat op als een artikel niet verstelbaar in maat is. Tepelstickers kunnen alleen geretourneerd worden in een ongeopende verpakking. Artikelen die in een gesealde doos zitten, zoals de artikelen van Bijoux Indiscrets zijn alleen te ruilen als de verpakking nog steeds geseald is.

Is er een mankement aan uw bestelde product? Maak er een foto van, stuur deze binnen 48 uur naar info@itsdivatime.com en wij sturen op onze kosten hetzelfde product wederom naar u toe. Meld je overige ruilingen binnen 48 uur NA ontvangst van je pakket aan via ons e-mailadres info@itsdivatime.com. Vermeld hierbij je naam en ordernummer. Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging dat we deze melding hebben ontvangen. Verzend je retour in de ORIGINELE VERPAKKING netjes opgevouwen, zonder haren, zonder vlekken retour naar IT'S DIVA TIME! Keizersgracht 241/2 1016EA Amsterdam. Retour zenden binnen 5 werkdagen. Kosten retourneren zijn voor eigen rekening. Retouren die niet voldoen aan bovenstaande instructies worden niet geruild.

KLACHTEN
Heb je een klacht over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen zodat wij je klacht in behandeling kunnen nemen. Mail naar info@itsdivatime.com Wij reageren binnen 2 werkdagen.