Verzending

InformatieVerzendingAls je bestelling bij ons is binnengekomen ontvang je een orderbevestiging. Wanner je order verwerkt wordt, ontvang je een mail met een Track & Trace code. Zo kun je zien waar je pakket op dat moment is en wanneer deze bezorgd wordt.

Verzendkosten
Verzendkosten binnen Nederland en Belgie: € 4,95 Plaats je een bestelling boven de € 49 dan berekenen we géén verzendkosten.

Levertijd
De meeste producten worden direct uit voorraad geleverd. Maar het kan zijn dat er een product is wat minder snel te leveren is. Bij de productomschrijving staat ook de verwachte levertijd aangegeven.

Voor 12 uur bestellen
Bestel je op doordeweekse dagen voor 12 uur in de ochtend, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd (dubbelcheck of dat bij jou artikel ook het geval is om niet voor verrassingen te staan. Als de post normaal werkt, heb jij je bestelling de volgende dag in huis.

Na 12 uur bestellen
Bestel je na 12 uur in de ochtend, dan zal je bestelling hoogstwaarschijnlijk niet de volgende dag, maar die dag daarna bezorgd worden. Ook hier geldt, check bij jouw product wat de levertijd is.

In het weekend bestellen
Als je je bestelling op vrijdag, zaterdag of zondag plaatst, houdt er dan rekening mee dat je deze misschien niet op maandag maar op dinsdag bezorgd krijgt. Ook hier geldt, check bij jouw product wat de levertijd is.

België – De levertijd voor België kan tot 4 tot 5 werkdagen bedragen. Discrete verzending

Alle bestellingen, groot of klein, worden discreet verzonden. Jouw bestelling wordt in een neutrale envelop of doosje verstuurd.