Soft SM is in trek bij studenten

Een paar dagen geleden las ik in een artikel dat Soft SM in trek is bij studenten. Bij ons op het kantoor van Kinky Diva is dat natuurlijk leuk om te horen. We hopen dan ook dat ze hun weg weten te vinden naar onze luxueuze en betaalbare collecties.

“Een beetje kinky, maar niet hardcore. Dat is soft SM, en het wordt steeds populairder. Vooral bij jongeren. Een studie toont dat acht op de tien het al eens geprobeerd heeft en het leuk vond. Een psychiater en klinisch seksuoloog leggen uit wat het is, twee studenten spreken uit hun eigen ervaring. “Eens wat harder aan de haren trekken, machtsspelletjes spelen of haar vastbinden met touw. Al die zaken geven meteen een goed gevoel.”

“Droom je ervan om de billen van je partner liefdevol te bewerken met een zweepje? Of ligt er in je slaapkamer misschien een doos verstopt met pluchen handboeien en ander stoeigerief? Dan ben je niet alleen. Heel wat mensen tonen interesse in een of andere vorm van BDSM. Zeker bij studenten mag het al eens wat harder, stouter en minder braafjes.

Naar aanleiding van dit artikel heb ik aan de Happy Diva Club vragen gesteld.

  • – Hoe ontstaat interesse voor BDSM eigenlijk?
  • – Is voorliefde voor BDSM aangeboren of niet?
  • – Heb je daar een keuze in? Of komt het voort uit iemands opvoeding of voorgeschiedenis? En is de keuze niet vrijwillig geweest.
  • – Is onderdanigheid of dominantie een erfelijke kwestie?
  • – Waarom heeft niet iedereen gevoelens voor BDSM?
  • – Is de voorliefde voor BDSM iets wat individueel aangeboren wordt?

Al deze vragen stellen we aan onze leden van onze Erotische Lifestyle Community  www.facebook.com/groups/happydivaclub

SCROLL UP